• تاریخ انتشار : 1401/09/15 - 08:00

بازدید اعضای هیئت ممتحنه و ارزشیابی رشته اپیدمیولوژی وزارت بهداشت و درمان از دانشکده بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت؛ دکتر هاشمی، دکتر محمدپور و دکتر مرآثی اعضای هیئت ممتحنه و ارزشیابی رشته اپیدمیولوژی وزارت بهداشت جهت پایش ادواری از دانشکده بهداشت بازدید نمودند.

در ابتدای برنامه بازدید جلسه ای در سالن کنفرانس دانشکده با حضور دکتر قربانی رئیس دانشکده، معاونین، مدیرگروه و اعضا هیئت علمی گروه ایپدمیولوژی و اعضای هیئت ممتحنه و ارزشیابی رشته اپیدمیولوژی وزارت بهداشت برگزار شد ،دکتر قربانی رئیس دانشکده به معرفی تاریخچه، ساختار، برنامه ها و وضعیت آموزشی و پژوهشی دانشکده بهداشت پرداخت و در ضمن عنوان کرد که گروه اپیدمیولوژی از گروه های برتر آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی همدان است. سپس دکتر محمدی مدیرگروه اپیدمیولوژی گزارشی از روند اهداف، فعالیت ها ، اقدامات و امکانات این گروه ارائه نمود. همچنین ایشان عنوان کرد که2نفر از دانشجویان دکترای اپیدمیولوژی در سال 1400 بعنوان پژوهشگر برتر کشوری شناخته شدند و هچنین گروه در سال های 1398و 1399 گروه برتر آموزشی دانشگاه انتخاب شده است و توانمندی های بالای آموزشی و پژوهشی باعث شده که هر ساله در جشنواره های دانشگاهی،استانی و ملی مقام کسب کنند.

در ادامه دکتر هاشمی از بازدید کننده های هیئت ممتحنه و ارزشیابی رشته اپیدمیولوژی عنوان نمود که در دوره جدید فعالیت هیئت ممتحنه این رشته، بازدیدهای دوره ای از کلیه دانشگاه های کشور به عمل آمده و هدف از این بازدیدها شناسایی نقاط ضعف و قوت گروه های اپیدمیولوژی و اشتراک گذاری و دریافت پیشنهادات اساتید گروه ها می باشد و ابراز امیدواری نمود که حاصل این جلسات به حل مشکلات و ارتقا برنامه ها و اهداف گروه های آموزشی منجر شود .در ادامه جلسه اعضای هیئت ممتحنه با دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای اپیدمیولوژی جلسه ای برگزار کردند و به بازدید از واحدهای مختلف دانشکده از جمله کتابخانه،سایت دانشجویان تحصیلات تکمیلی و امکانات آموزشی و پژوهشی گروه پرداختند.در خاتمه بازدید جلسه جمع بندی با حضور دکتر حسینی مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار گردید.

• گروه خبری : سایت دانشکده,روابط عمومی,هیئت علمی,گروه اپیدمیولوژی