• تاریخ انتشار : 1402/03/17 - 13:19
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بازدید نمایندگان هیئت ممتحنه و ارزشیابی گروه مهندسی بهداشت محیط از دانشکده بهداشت

دکتر موسوی و دکتر الماسی نمایندگان هیئت ممتحنه و ارزشیابی گروه مهندسی بهداشت محیط وزارت بهداشت جهت ارزیابی درخواست راه اندازی مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت پسماند از دانشکده بهداشت بازدید نمودند

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت؛ این جلسه با حضور دکتر عماد ممتاز معاون آموزشی دانشگاه، دکتر قربانی رییس دانشکده بهداشت، دکتر الماسی و دکتر موسوی اعضا هیئت ممتحنه و ارزشیابی گروه مهندسی بهداشت محیط وزارت بهداشت و معاونین و اساتید دانشکده در سالن کنفرانس دانشکده بهداشت برگزار گردید. ابتدا دکتر ممتاز معاون آموزشی دانشگاه ضمن خوش آمدگویی، دانشکده بهداشت را جز برجسته ترین دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی همدان معرفی نمود. همچنین ایشان سیاست دانشگاه علوم پزشکی همدان در جهت راه اندازی رشته های دانشگاهی را بر اساس نیاز جامعه عنوان کرد . وی اظهار کرد که استقبال از نظرات و پیشنهادات اساتید و حمایت از آنها همواره سیاست معاونت آموزشی دانشگاه است.وی ابراز امیدواری کرد که با راه اندازی ، ارتقا و تکمیل رشته کارشناسی ارشد مدیریت پسماند بتوانیم شاهد اثرات آن در جامعه باشیم. در ادامه دکتر قربانی رئیس دانشکده به معرفی تاریخچه، ساختار، برنامه ها ، وضعیت آموزشی و پژوهشی ، مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاه های دانشکده بهداشت پرداخت. همچنین توسعه آموزشی را برای دانشکده بسیار مهم و از اولویت های امسال دانشکده احداث ساختمان جدید دانشکده بهداشت را اشاره نمود.سپس دکتر الماسی از اعضا هیئت ممتحنه و ارزشیابی وزارت بهداشت جدیت و تلاش و خدمت به جامعه را ارزشمند دانست و افزود بیشتر به سمتی باید برویم که توسعه اثرگذار باشد . مشکلات را حل کند و باید فرهنگی را بسازیم که آیندگان آن را ارتقا دهند.وی با اشاره به اینکه بحث پسماند معضلی است که ابعاد اقتصادی و بهداشتی دارد وباید با حرکت در رفع مشکلات آن خدمتی به کشور کنیم و جلب مشارکت ها و نگاه های اجتماعی برای بحث پسماند را مهم دانست. دکتر موسوی عضو دیگر هیئت ممتحنه و ارزشیابی هدف از این نشست نیاز منطقه به وجود این رشته عنوان کرد و افزود گروه آموزشی مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت همدان از گروه های آموزشی سرآمد کشور است و از لحاظ فارغ التحصیلان و بعد تحقیقاتی و پژوهشی و ارتباط با صنعت گروه آموزشی مهندسی بهداشت محیط برجسته است.دکتر سمرقندی مدیرگروه آموزشی مهندسی بهداشت محیط نیز با اشاره به سابقه طولانی در پذیرش دانشجو در این گروه از سال 1364،گزارشی از اهداف،برنامه ها و وضعیت علمی و پژوهشی گروه ارائه نمود.دکتر محمد خزایی عضو هیئت علمی گروه مهندسی بهداشت محیط در خصوص اعتبار بخشی گروه مطالبی را توضیح و ارائه داد.در ادامه روند بازدید اعضا هیئت ممتحنه و ارزشیابی گروه مهندسی بهداشت محیط وزارت بهداشت از امکانات و فضاهای آموزشی ،پژوهشی  و علمی دانشکده بازدید نمودند.

• گروه خبری : سایت دانشکده,روابط عمومی,هیئت علمی,کارکنان,گروه مهندسی بهداشت محیط
شهبازی دانشکده بهداشت

شهبازی دانشکده بهداشت