• تاریخ انتشار : 1402/05/09 - 08:56

انعقاد تفاهم نامه آموزشی و پژوهشی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی همدان

تفاهم نامه آموزشی و پژوهشی بین دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی همدان منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت،در راستای تقویت تعاملات نهادهای عمومی و عرصه های دانشگاهی و نیز افزایش زمینه همکاری های علمی-تحقیقاتی و صنعتی متقابل، تفاهم نامه مابین دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی همدان منعقد گردید. در این تفاهم نامه انجام اقدامات مشترکی در زمینه های آموزشی،پژوهشی،همکاری در زمینه های رشد و نوآوری،راه اندازی شتاب دهنده و استقرار شرکت های دانش بنیان در پارک های علم و فناوری و همچنین اجرای طرح ها و پروژه های پژوهشی مشترک کاربردی و انتقال دانش و فناوری در سطوح ملی ،منطقه ای و بین المللی مورد توافق دو حوزه قرار گرفت. این تفاهم نامه به مدت ۳ سال از تیرماه سال جاری دارای اعتبار است.