• تاریخ انتشار : 1401/09/14 - 08:45

بازدید نماینده هیئت ممتحنه و ارزشیابی رشته سلامت در بلایا و فوریت ها از دانشکده بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت؛ دکتر مهرابی توانا نماینده هیئت ممتحنه و ارزشیابی رشته سلامت در بلایا و فوریت ها جهت ارزیابی درخواست راه اندازی مقطع کارشناسی ارشد رشته سلامت در حوادث و بلایا از دانشکده بهداشت بازدید نمود.

در جلسه ای که در سالن کنفرانس دانشکده با حضور دکتر قربانی رئیس دانشکده ،دکتر شکوهی رئیس اورژنس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه و معاونین و اعضا هیئت علمی برگزار شد ،دکتر قربانی به معرفی دانشکده ، اهداف ، برنامه ها و امکانات دانشکده بهداشت پرداخت. در ادامه دکتر لیلی معاون تحصیلات تکمیلی دانشکده توضیحاتی از روند فعالیت، اقدامات و درخواست های مرتبط با راه اندازی این رشته را ارائه نمودند. دکتر محمدرضا شکوهی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه نیز در خصوص اهمیت و نیاز سیستم بهداشت و درمان و اورژانس به فارغ التحصیلان متخصص این رشته اشاره کردند.

در ادامه دکتر مهرابی توانا به بازدید از واحدهای دانشکده از جمله کتابخانه،سایت دانشجویان تحصیلات تکمیلی،اتاق اساتید وآزمایشگاه رسانه دانشکده پرداخت و در نهایت جمع بندی و ارائه گزارش بازدید در جلسه ای با حضور دکتر ممتاز معاون آموزشی دانشگاه و دکتر حسینی مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه انجام شد.

• گروه خبری : سایت دانشکده,روابط عمومی,هیئت علمی
  • کد خبر : 122092