• تاریخ انتشار : 1403/03/06 - 19:02

بازدید نمایندگان هیئت ممتحنه و ارزشیابی گروه مدیریت HSE از دانشکده بهداشت

دکتر میرزایی، دکتر صفری، دکتر ابراهیمی پور و دکتر اسلامی نمایندگان هیئت ممتحنه و ارزشیابی گروه مدیریت HSE وزارت بهداشت از دانشکده بهداشت بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت؛ این جلسه با حضور دکتر قربانی رییس دانشکده بهداشت، دکتر میرزایی، دکتر صفری ، دکتر ابراهیمی پور و دکتر اسلامی اعضا هیئت ممتحنه و ارزشیابی گروه مدیریت HSE وزارت بهداشت، معاونین و اساتید دانشکده در سالن کنفرانس دانشکده بهداشت برگزار گردید. ابتدا دکتر قربانی رئیس دانشکده ضمن خوش آمدگویی به معرفی تاریخچه، ساختار، برنامه ها، وضعیت آموزشی و پژوهشی، مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاه ، قراردادهای ارتباط با صنعت و شرکت های دانش بنیان دانشکده بهداشت پرداخت. وی افزود توسعه آموزشی برای دانشکده بسیار مهم و اولویت اول دانشکده است.همچنین اشاره کرد که دانشکده بهداشت توانسته است مشکلات آب استان همدان و صنعت هایی که با مشکل فوق سیلیس مواجه بودند را برطرف کند و رسالت اصلی دانشکده را استقرار نظام HSE در پردیس دانشگاه علوم پزشکی همدان دانست. سپس دکتر میرزایی عضو  هیئت ممتحنه و ارزشیابی گروه مدیریت HSE وزارت بهداشت، دانشکده بهداشت را جز برجسته ترین دانشکده های کشور معرفی کرد. وی اظهار کرد هدف از این بازدید تغییرات لازم در مورد بازنگری در رشته HSEعنوان کرد. وی افزود مدیریت HSE رشته جدیدی است و به طور حتم نیازهایی در جامعه بوده است که این رشته ایجاد شده است، در طی بازدیدهای اعضا برد که در دانشگاه های کشور درحال انجام است مشکلات در حال شناسایی است و باتوجه به اینکه دانشکده بهداشت همدان سابقه طولانی در مهندسی بهداشت حرفه ای و محیط دارد انتظار این است که در نیاز سنجی کمک بیشتری در سرفصل هایی که مطابق با نیاز جامعه است کند.دکتر صفری  نیز گفت، دانشگاه ها و رشته ها برای حل مشکلات ایجاد شده اند. در مواردی که نیاز به تغییر است باید مسئول باشیم و بتوانیم به جایگاه مورد نظر برسیم . برد HSEدر آینده نزدیک از اعضا بردهای مهندسی بهداشت حرفه ای و محیط و مدیریت خدمات بهداشتی و شرکت های بزرگ دعوت خواهد کرد تا با یکدیگر همکاری کنند. دکتر ابراهیمی پور از اعضا هیئت ممتحنه نیز گفت دانشکده بهداشت همدان سابقه طولانی در کشور دارد و مشخص است که انسان های بزرگ با چشم اندازهای بزرگ برای دانشکده تصمیم گرفته اند.آنچه می تواند کمک کند رشته های مختلف کنار هم بنشینند و تصمیم های مفید بگیرند که رشته مدیریت HSE این وضعیت را دارد. مجموعه برد برای اولین بار فرم ها را تغییر داده و جنبه های زیادی را مورد بررسی قرار خواهد داد.در ادامه دکتر میرزایی مدیر گروه مدیریت HSE گزارشی از سابقه گروه، اهداف،برنامه ها و وضعیت علمی و پژوهشی گروه ارائه نمود. در پایان جلسه اساتید به تبادل نظر پرداختند. در ادامه روند بازدید اعضا هیئت ممتحنه و ارزشیابی گروه مدیریت HSE وزارت بهداشت با دانشجویان این رشته جلسه ای برگزار کردند و از امکانات و فضاهای آموزشی ،پژوهشی  و علمی دانشکده بازدید نمودند.