• تاریخ انتشار : 1402/08/23 - 11:54

برگزاری جلسه هم اندیشی در خصوص امور آموزشی و پژوهشی دانشکده بهداشت

جلسه هم اندیشی در خصوص امور آموزشی و پژوهشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت؛ جلسه هم اندیشی در خصوص امور آموزشی و پژوهشی در محل سالن کنفرانس دانشکده بهداشت با حضور دکتر قربانی رییس دانشکده ،معاونین و اعضای هیئت علمی برگزار گردید. در ابتدای جلسه دکتر قربانی گزارش کاملی از موضوعات و مسائل جاری دانشکده ارائه داد و به اعضا هیئت علمی جدید دانشکده دکتر سهرابی عضو گروه ارگونومی و دکتر شهبازی عضو گروه اپیدمیولوژی خیر مقدم گفت. سپس معاونین دانشکده گزارش مختصری از مسائل مربوط به حوزه های آموزشی و پژوهشی دادند. در ادامه  دکتر محمد خزایی مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه  در خصوص طرح های گذار  توضیحاتی ارائه داد. اعضا هیئت علمی دانشکده نیز در مورد مسائل رتبه بندی کشوری و جهانی دانشکده ها و دانشگاه ها، پیگیری احداث ساختمان جدید دانشکده ، توسعه اثر گذاری اجتماعی و آموزشی پاسخگو، طرح های ارتباط با صنعت و جامعه، مسائل رفاهی و مالی اعضا هیئت علمی، ظرفیت های پذیرش دانشجو و رشته مقاطع جدید تحصیلی  مطرح نمودند.