• تاریخ انتشار : 1403/04/24 - 10:42

برگزاری دوره عملی درس ارزیابی سلامت جامعه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای رشته اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی همدان

دوره عملی درس ارزیابی سلامت جامعه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای رشته اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای رشته اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی همدان، دوره عملی درس ارزیابی سلامت جامعه را در منطقه خضر شهر همدان برگزار کردند.این دوره عملی با هدف آموزش روش‌های ارزیابی وضعیت سلامت جامعه و تشخیص مشکلات بهداشتی و درمانی منطقه برگزار شد. دانشجویان در طول این دوره، با استفاده از ابزارهای مختلف مانند بررسی شاخص های سلامت، پرسشنامه‌های سلامت، مصاحبه با افراد محلی و مشاهده میدانی، به بررسی وضعیت سلامت ساکنان منطقه خضر پرداختند.

دکتر یونس محمدی مدیر گروه اپیدمیولوژی و مدرس این درس، با تأکید بر اهمیت برگزاری چنین دوره‌های عملی گفت: "این دوره به دانشجویان رشته اپیدمیولوژی کمک می‌کند تا مهارت‌های لازم برای ارزیابی سلامت جامعه را کسب کنند و بتوانند در آینده به عنوان متخصصان اپیدمیولوژی، نقش مؤثری در ارتقای سلامت عمومی ایفا کنند."

• گروه خبری : سایت دانشکده,روابط عمومی,گروه اپیدمیولوژی