• تاریخ انتشار : 1398/09/09 - 08:40
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

موفقیت اعضای هیئت علمی دانشکده بهداشت در بیستمین جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی همدان

به گزارش معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان، در بیستمین جشنواره پژوهش و فناوری،  بیست نفر از اعضای هیئت علمی این دانشکده حائز مقام های برتر در بخش های مختلف جشنواره شدند.

در بخش پژوهشگر برجسته دانشگاه، آقایان دکتر علی رضا سلطانیان، دکتر علی رضا رحمانی، دکتر یونس محمدی و دکتر منوچهر کرمی حائز مقام های برتر شدند.

در قسمت علوم پایه، دکتر جلال پورالعجل و دکتر رضا شکوهی رتبه های برتر را به خود اختصاص دادند. همچنین، دکتر امید کلات پور رتبه اول قسمت تجاری سازی ایده و دکتر فرشید قربانی شهنا عنوان فناور برتر را به خود اختصاص دادند.

دکتر ایرج محمد فام به عنوان پژوهشگر پراستناد دانشگاه و مقاله دکتر عبدالرحمن بهرامی هم عنوان مقاله برتر دانشگاه انتخاب شدند.

همچنین در این جشنواره، مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشکده (به ریاست دکتر رستم گلمحمدی) هم به عنوان مرکز تحقیقات برگزیده دانشگاه انتخاب شد.

در قسمت پژوهشگران دارای نشان درجه یک ، دکتر جلال پورالعجل، دکتر محمدرضا سمرقندی، دکتر ایرج محمدفام و دکتر قربان عسکری نشان درجه یک دانشکاه را کسب کردند.

دکتر حسین محجوب، دکتر علی رضا سلطانیان، دکتر علی رضا رحمانی، دکتر منوچهر کرمی، دکتر عباس مقیم بیگی، دکتر عبدالرحمن بهرامی، دکتر محمد تقی صمدی، دکتر فرشید قربانی شهنا، دکتر مصطفی لیلی، دکتر قدرت الله روشنایی، دکتر رستم گلمحمدی، دکتر عبدالمطلب صید محمدی، دکتر قربان عسگری نشان درجه دو دانشکاه را کسب کردند.

• گروه خبری :