• تاریخ انتشار : 1402/10/13 - 12:13

آیین تجلیل از بانوان دانشکده بهداشت به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا و روز زن

به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن از بانوان شاغل در دانشکده بهداشت تجلیل به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت؛ به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن مراسمی با حضور دکتر قربانی شهنا رئیس دانشکده بهداشت ، معاونین و بانوان شاغل در دانشکده بهداشت برگزار گردید.دکتر قربانی در مراسم گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه(س)، روز زن و مقام مادر ضمن تبریک ایام ولادت آن حضرت،به بیان جایگاه و ارزش مقام زن پرداخت و نامگذاری روز زن را به معنای توجه ویژه قائل شدن و قدردان بودن مقام والای زن و مادر دانست .وی در ادامه برای بانوان همکار و اساتید دانشکده آرزوی سلامتی و توفیق کرد و افزود: امید است به یاری پروردگار هر روز شاهد پیشرفت آرامش و نشاط در خانواده ها به یمن حضور بانوان باشیم و پیگیری مسائل بانوان دانشکده را بخشی از اولویت های حوزه مدیریت عنوان نمود .سپس معاونین دانشکده نیز ضمن تبریک و قددرانی از زحمات بانوان شاغل دانشکده ، توضیحاتی در مورد جایگاه بانوان ارائه دادند. در ادامه مراسم بانوان دانشکده نیز به بیان مسائل و دغدغه ها در محیط کاری اشاره نمودند.در پایان مراسم با اهدا هدیه ای از بانوان همکار و اساتید دانشکده بهداشت تقدیر به عمل آمد.