• تاریخ انتشار : 1402/12/20 - 13:39

برگزاری آیین بازنشستگی و تجلیل از زحمات همکاران دانشکده بهداشت

مراسم بازنشستگی و تقدیر از زحمات سرکار خانم خورشیدی و سرکار خانم مینایی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، مراسم بازنشستگی و تقدیر از خدمات و زحمات همکاران دانشکده ،سرکار خانم اعظم خورشیدی و سرکار خانم مهشید مینایی در محل سالن کنفرانس دانشکده بهداشت با حضور مهندس حمیدرضا احسانی معاون اداری مالی دانشکده، دکتر علی آبادی معاون آموزشی ،مسئولین و اعضا هیئت علمی ،خانواده های ایشان و کلیه همکاران برگزار گردید. در ابتدای مراسم، مهندس احسانی ضمن تقدیر از خدمات ارزنده ایشان در سالیان مدید خدمت، برای ایشان آرزوی تندرستی و موفقیت داشتند. در ادامه دکتر گلمحمدی ، دکتر رحمانی ، دکتر بهرامی ، دکتر سمرقندی ، دکتر صمدی و دکتر رضاپور به نمایندگی از همکاران، از زحمات و خدمات صادقانه خانم ها خورشیدی و مینایی تقدیر و تشکر کردند. در پایان این مراسم با اهدا لوح تقدیر و همچنین هدایایی از زحمات خالصانه و صادقانه همکاران بازنشسته تقدیر به عمل آمد.

• گروه خبری : سایت دانشکده,روابط عمومی
شهبازی دانشکده بهداشت