• تاریخ انتشار : 1401/08/09 - 13:24

برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود تحصیلات تکمیلی دانشکده بهداشت همدان

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت؛ جلسه توجیهی دانشجویان  جدید الورود تحصیلات تکمیلی دانشکده بهداشت با حضور رئیس و معاونین دانشکده، مدیران گروه های آموزشی و دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای ورودی سال تحصیلی جدید برگزار گردید.
 در این مراسم دکتر قربانی شهنا رئیس دانشکده بهداشت، ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید و خوش آمد به اساتید و دانشجویان جدید الورود تحصیلات تکمیلی ، به جایگاه مقاطع تحصیلات تکمیلی  پرداختند و با اشاره به اینکه ۹۰درصد از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده بهداشت هیئت علمی شده اند ، ابراز امیدواری نمودند دانشجویان در جهت ارتقا توانمندی ها و  تاسیس شرکت های دانش بنیان تلاش نمایند.در ادامه دکتر لیلی معاون تحصیلات تکمیلی دانشکده به سابقه دانشکده در تربیت دانشجوی تحصیلات تکمیلی پرداخت و مطالبی در رابطه با آیین نامه ها ارائه دادند. همچنین به امکانات آموزشی دانشکده و زیر ساخت های دانشکده اشاره نمودند. دکتر بهرامی مدیر گروه آموزشی مهندسی بهداشت حرفه ای نیز مطاالبی جهت آشنایی دانشجویان ارائه نمودند.