• تاریخ انتشار : 1396/10/09 - 12:07

تهیه برنامه‌های رادیو و تلویزیونی با هدف تغییر سبک زندگی

برنامه رادیو و تلویزیونی برای تغییر شیوه زندگی توسط گروه ارگونومی دانشکده بهداشت تهیه شد. به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، پیرو تفاهم انجام شده با صدا و سیمای مرکز همدان تعداد 15 برنامه رادیویی و تلویزیونی برای تغییر شیوه زندگی و کاهش اختلالات اسکلتی – عضلاتی در محیط کار و منزل در سیمای همدان در حال اجرا است.

دکتر رشید حیدری مقدم مدیر گروه ارگونومی دانشکده بهداشت بیان کرد: تاکنون 4 مورد از این برنامه ها با عناوین، آرتروز گردن و نقش ارگونومی در کنترل آن، آسیب‌های شغلی ستون فقرات، ارگونومی محیط کار و ارگونومی کار با کامپیوتر توسط ایشان تهیه شده است..