• تاریخ انتشار : 1396/07/04 - 22:30

کسب رتبه اول ارائه پوستر توسط دانشجوی دکترای دانشکده بهداشت در یازدهمین کنگره بین‌المللی دانش اعتیاد

پوستر دانشجوی دانشکده بهداشت در یازدهمین کنگره بین‌المللی دانش اعتیاد رتبه اول را کسب کرد.

پوستر
پوستر دانشجوی دکترای آموزش بهداشت و ارتقای سلامت در یازدهمین کنگره بین‌المللی دانش اعتیاد رتبه اول را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، حمید عباسی دانشجوی دکترای آموزش بهداشت و ارتقای سلامت دانشکده در یازدهمین کنگره بین‌المللی دانش اعتیاد با ارائه پوستر با عنوان «نقش مداخلات در کاهش مصرف سیگار در نوجوانان دبیرستان : مطالعه مروری» به عنوان پوستر برتر برگزیده شد.

دکتر حسین محجوب ریاست محترم دانشکده بهداشت و خانم دکتر کریمی شاهنجرینی مدیر گروه آموزشی بهداشت و ارتقای سلامت دانشکده بهداشت با تبریک این موفقیت، برای ایشان آرزوی موفقیت و سربلندی کردند.