• تاریخ انتشار : 1402/07/12 - 12:06

افتخارآفرینی دانشجوی کارشناسی دانشکده بهداشت در پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

زهرا میرزایی دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی موفق به کسب مدال نقره شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت ،در پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در بخش گروهی در حیطه کارآفرینی و کسب و کارهای فناورانه، زهرا میرزایی دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی موفق به کسب مدال نقره شد.
پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور مورخ ۳ الی۸ مهرماه در دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور  ۲۵۰۰ دانشجو از سراسر کشور برگزار شد که پس از غربالگری اولیه  ۳۰۰ دانشجو در پنج حیطه و در بخش های انفرادی و گروهی به رقابت پرداختند. در مرحله پایانی المپیاد، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی همدان در مرحله گروهی متشکل از زهرا میرزایی رشته بهداشت عمومی،متینا نیک رخ رشته پزشکی ، امیر علی رضائی نردین رشته داروسازی و محمدمهدی صحرایی رشته داروسازی  در حیطه کارآفرینی موفق به کسب ۴ مدال نقره شدند.
  • گروه خبری : سایت دانشکده,کتابخانه,روابط عمومی,گروه آموزش بهداشت و ارتقا سلامت ,گروه بهداشت عمومی