۱۴۰۱ شنبه ۲۲ مرداد
دانشگاه علوم پزشکی همدان
مراسم تودیع و معارفه مسئول امور مالی دانشکده های بهداشت و پیراپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت: مراسم مذکور با حضور مهندس طباطبایی مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی همدان ،دکتر قربانی رئیس دانشکده بهداشت ،دکتر ایمنی رئیس دانشکده پیراپزشکی،معاونین اداری مالی دانشکده ها و جمعی از کارمندان برگزار گردید.

مهندس طباطبایی در ابتدای این مراسم ضمن قدردانی از تلاش های آقای مجتبی مهرشاد مسئول امور مالی پردیس دانشگاه در دوران تصدی ،برای خانم خوشنودی مسئول جدید امور مالی دانشکده بهداشت و پیراپزشکی آرزوی موفقیت کرده و خواستار ارتباط بیشتر با مدیریت امور مالی دانشگاه شدند.

در ادامه جلسه دکتر ایمنی و دکتر قربانی روسای دانشکده ها پیراپزشکی و بهداشت به بیان اهمیت مسائل مالی پرداختند و از زحمات 4ساله آقای مهرشاد قدردانی و برای خانم خشنودی آرزوی موفقیت در مسیر پیش رو نمودند. سپس معاونین اداری مالی دانشکده ها و آقای مهرشاد و خانم خشنودی به ایراد سخنانی پرداختند.

در پایان مراسم به پاس زحمات آقای مجتبی مهرشاد در طول دوران تصدی، لوح تقدیر و هدایایی به ایشان تقدیم شد.

تاریخ:
1401/05/01
ساعت:
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)