۱۴۰۱ شنبه ۲۲ مرداد
دانشگاه علوم پزشکی همدان
مراسم فارغ التحصیلی دانش آموختگان دانشکده بهداشت پایان سال تحصیلی 1401-1400برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت: این مراسم جهت مراسم فارغ التحصیلی دانش آموختگان دانشکده بهداشت پایان سال تحصیلی 1401-1400در مقطع کارشناسی رشته های مهندسی بهداشت حرفه ای،بهداشت عمومی و مهندسی بهداشت محیط با حضور دکتر قربانی رئیس دانشکده بهداشت،دکتر روحی مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه، معاونین، اساتید دانشکده،پرسنل و فارغ التحصیلان برگزار گردید. در ابتدای مراسم دکتر قربانی رئیس دانشکده ضمن تبریک فارغ التحصیلی ،آرزوی موفقیت و پیشرفتدر مراحل آتی زندگی برای دانش آموختگان نمود. در ادامه مدیران گروه های آموزشی به سخنرانی پرداختند. در این مراسم به نفرات برتر هر رشته هدایایی اهدا شد. این مراسم با قرائت سوگند نامه و اهدا لوح یادبود به پایان رسید.

تاریخ:
1401/05/04
ساعت:
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)