دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1399/07/20 - 10:35
  • تعداد بازدید : 260
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 128
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه

آیین نامه و فراخوان بیست و یکمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان در سال 1399

آیین نامه و فراخوان بیست و یکمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان در سال 1399اعلام شد.


بر اساس مصوبه شورای پژوهشی دانشگاه مورخ 01/07/1399، به منظور انتخاب پژوهشگران و فناوران برتر مقرر شد که فعالیت‌های پژوهشی پژوهشگران متقاضی طی سال 2019 میلادی یا سال 1398 شمسی (سال ارزشیابی) شامل مقالات چاپ شده، خلاصه مقالات نمایه شده(Conference papers, Proceeding, Abstract meeting در پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس، ISI و PubMed، مشارکت در تالیف کتاب یا فصلی از آن (ارتباط با صنعت و جامعه) بر اساس آیین‌نامه ارتقای اعضای هیئت علمی و مفاد مندرج در این آیین نامه مورد ارزیابی قرار گیرد.

ماده 1: منتخبین جشنواره دوره قبل( بیستمین جشنواره پژوهش و فناوری)مجاز به ارسال مستندات نمی باشند و مطابق با مصوبه شورای پژوهشی دانشگاه، من بعد پژوهشگرانی که در یکسال جزء منتخبین دانشگاه علوم پزشکی همدان قرار می گیرند، در جشنواره بعد از آن (تنها تا یکسال) مجاز به شرکت نمی باشند، اما شرکت در جشنواره پژوهشی استانی بلامانع می باشد.

ماده 2: در بخش هیئت علمی، یک نفر به عنوان دانشمند برتر جهان براساس نظام رتبه بندی ESI انتخاب و معرفی گردد.

تبصره: منظور از دانشمند برتر فردی است که براساس نظام رتبه بندی ESI در زمره‌ی دانشمندان یک درصد برتر جهان قرار گرفته باشد. در صورتی که فردي واجد شرایط احراز این تبصره در سال ارزشیابی نباشد، فردی که  دارای بالاترین تعداد مقالات پراستناد و داغ در سال ارزشیابی باشد به عنوان پژوهشگر دارای مقالات برتر (Top paper) معرفی می‌شود.

ماده 3: 10 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه بر اساس شاخص های مورد نظر، به عنوان پژوهشگران برجسته دانشگاه معرفی خواهند شد.

ماده 4: علاوه بر 10 نفر فوق ،12 نفر پژوهشگر شامل 5 نفر از اعضای هیات علمی بالینی ( متخصصین رشته های پزشکی و دندانپزشکی مطابق آیین نامه هیات ممیزه ) به عنوان پژوهشگران برتر بالینی و 7 نفر از اعضای هیات علمی پایه به عنوان پژوهشگران برتر علوم پایه، معرفی خواهند شد.

ماده 5: یک نفر پژوهشگر جوان با سن 35 سال و کمتر که در سه سال گذشته جذب دانشگاه شده باشد، معرفی خواهد شد.

ماده 6: دو نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه که در سال ارزشیابی نسبت به سال گذشته دارای رشد قابل توجه در فعالیت های پژوهشی و فناورانه بوده‌اند، به عنوان پژوهشگران شایسته تقدیر معرفی خواهند شد.

تبصره: به منظور افزایش مشارکت دانشکده های تابعه که پژوهشگر منتخب در سال ارزشیابی نداشته‌اند، از هر دانشکده یک نفر واجد شرایط به دبیرخانه جشنواره معرفی و پس از امتیازبندی فعالیت‌های افراد معرفی شده، دو عضو هیئت علمی دارای بالاترین امتیاز به عنوان پژوهشگران شایسته تقدیر معرفی خواهند شد.

ماده 7: دو نفر به عنوان صاحبان ابداعات و اختراعات برتر معرفی خواهند شد.

تبصره: متقاضیان شرکت در این بخش از جشنواره لازم است گواهی ثبت اختراعات و ابداعات در سال ارزشیابی را به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.



ماده 8: فناوران برتر در بخش ارتباط با صنعت براساس حجم قراردادهای منعقد شده با بخش صنعت و جامعه طی سال 1398 ارزیابی خواهند شد. متقاضیان شرکت در بخش تجاری‌سازی ایده براساس حجم فروش محصول فناورانه در دوره زمانی یک ساله، سال 1398 (ویژه فناوران مستقر در مرکز رشد دانشگاه) ارزیابی خواهند شد.

ماده 9: دونفر صاحبان ایده های برتر (ویژه دانشجویان) براساس شاخص های مورد نظر انتخاب و معرفی خواهد شد.

تبصره: دانشجویان متقاضی شرکت در این بخش لازم است ضمن تکمیل فرم مربوطه مستندات را به دبیرخانه جشنواره تحویل نمایند. بدیهی است فرآیند داوری و انتخاب ایده‌ی برتر توسط مرکز پژوهش دانشجویان با نظارت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه صورت خواهد گرفت.

ماده 10: در رابطه با طرح تحقیقاتی و پایان نامه دارای کاربست در حوزه سلامت و دستاورد فناورانه، یک طرح تحقیقاتی و یک پایان نامه با در نظر گرفتن مفاد مندرج در زیر انتخاب و معرفی خواهند شد.

تبصره1: طرح تحقیقاتی/ پایان نامه مصوب سال 1398 باشد.

تبصره2: طرح / پایان نامه دارای گواهی ثبت اختراع

تبصره3: طرح / پایان نامه دارای گواهی بکارگیری یافته های طرح در حوزه سلامت

تبصره4: در صورت کسب امتیاز مساوی، مقالات منتج از طرح / پایان نامه مربوطه ملاک انتخاب قرار خواهد گرفت.

ماده 11: یک نفر از اعضای هیات علمی با بالاترین تعداد ارجاعات در نمایه استنادی Scopus در سال مورد ارزشیابی انتخاب و معرفی خواهد شد.

ماده 12: یک مقاله پژوهشی(Original Article) براساس Impact Factor، تعداد استنادات و Rank در سال مورد ارزیابی انتخاب و معرفی خواهد شد. در صورتی که نویسنده اول و نویسنده مسئول مقاله دو نفر مجزا باشند ، هر دو نفر مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

ماده 13: یک نفر به عنوان برگزیده جشنواره ملی و بین المللی معرفی خواهد شد.

تبصره: یک نفر از افراد واجد شرایط که طی سال های 1399-1398 در جشنواره پژوهش و فناوری سطوح ملی و بین المللی برگزیده شده‌اند، پس از تایید کمیته تخصصی جشنواره انتخاب و معرفی خواهد شد.

ماده 14: انتخاب مرکز تحقیقات برگزیده، مجلات علمی پژوهشی شایسته تقدیر، کتابدار حامی پژوهش و کارشناس پژوهشی شایسته تقدیر توسط کمیته داوری با نظارت شورای محترم پژوهشی صورت خواهد گرفت و نیازی به ارسال مستندات از جانب افراد یا واحدهای متقاضی نیست.

تبصره1: مرکز تحقیقاتی برتر براساس تعداد مقالات چاپ شده در سال 2019 میلادی یا سال 1398 ، تعداد مشارکت های بین المللی و دانشگاهی و جذب گرانت پژوهشی از سایر سازمان ها انتخاب و معرفی خواهد شد.

تبصره2: مجلات علمی پژوهشی شایسته تقدیر دانشگاه براساس توالی انتشار، نوع نمایه‌ساز، تعداد و کیفیت مقالات چاپ شده، انتخاب و معرفی خواهند شد.

تبصره3: کتابدار حامی پژوهش براساس میزان مشارکت در برگزاری دوره های آموزشی اطلاع رسانی معاونت تحقیقات و فناوری(تدریس)، خلاقیت در برگزاری دوره های آموزشی در واحدهای تابعه (دانشکده/بیمارستان)، مشارکت در انجام طرح های تحقیقاتی و مقالات اعضاء هیئت علمی/پژوهشگران دانشگاه به عنوان Search Officer معرفی خواهد شد.



ماده 15: هفت نفر از پژوهشگران برتر دانشجویی در مقاطع دکتری حرفه ای (دو نفر) ، کارشناسی (دو نفر) و تحصیلات تکمیلی- دستیاری (سه نفر) معرفی خواهند شد.

ماده 16: چهار نفر به عنوان پژوهشگر کارمندی براساس شاخص های مورد نظر معرفی خواهند شد.

تبصره: کارکنانی که در سال ارزشیابی در دانشگاه علوم پزشکی همدان مشغول به تحصیل بوده‌اند، صرفاً می‌توانند در بخش دانشجویی جشنواره شرکت کنند.

ماده 17: جداول امتیازدهی آیین‌نامه ارتقای اعضای هیئت علمی ملاک انتخاب پژوهشگران برجسته، پژوهشگران برتر، پژوهشگر جوان و پژوهشگران برتر در بخش‌های دانشجویی و کارکنان می‌باشد. اختصاص امتیازات مربوطه در بخش دانشجویی متناسب با درج وابستگی سازمانی مرکز پژوهش دانشجویان، وزن‌دهی خواهد‌شد.

ماده 18: داشتن حداقل سه مقاله با نمایه سطح یک (ISI, Pub Med) یا سطح دو (Scopus به زبان انگلیسی) جهت انتخاب پژوهشگران برجسته الزامی است. داشتن دو مقاله انگلیسی با نمایه سطح یک یا دو (ISI, Pub Med , Scopus) به زبان انگلیسی جهت پژوهشگران برتر هیئت علمی علوم پایه الزامی است. برای پژوهشگر جوان و پژوهشگران برتر هیئت علمی علوم بالینی داشتن دو مقاله با نمایه سطح دو (Scopus به زبان انگلیسی) یا داشتن یک مقالهISI  الزامی است. همین طور داشتن یک مقاله با نمایه سطح یک (ISI, Pub Med) یا دو مقاله سطح دو (Scopus) به زبان فارسی یا انگلیسی برای پژوهشگران برتر دانشجویی و کارمندی الزامی است.

تبصره1: نقش فرد متقاضی در مقالات یاد شده لازم است نویسنده اول یا مسئول باشد.

تبصره2: در رابطه با نویسندگانی که در سال ارزشیابی در یک مجله خاص بیش از 4 مقاله (دارای ضریب تاثیر کمتر از یک یا فاقد ضریب تاثیر) چاپ کرده‌اند، امتیاز مربوطه حداکثر تا چهار مقاله با اولویت نقش نویسنده اول و مسئول محاسبه خواهد شد.

تبصره3: به مقالات چاپ شده در مجلات چارک اول اسکوپوس و ISI یک امتیاز به امتیاز نهایی مقاله مربوطه اضافه خواهد شد.

ماده19: در صورتی که امتیازات کسب شده برای دو نفر یکسان و برابر باشد، فردی که دارای بالاترین تعداد ارجاعات باشد انتخاب خواهد شد.

ماده 20: فرد متقاضی شرکت در جشنواره شامل عضو هیات علمی، دانشجو، کارمند و فناور لازم است در سال ارزشیابی (1398) دارای رابطه سازمانی به مدت حداقل شش ماه با دانشگاه علوم پزشکی همدان بوده باشد.

ماده 21: به استناد مصوبات هیأت رئیسه محترم دانشگاه و شورای پژوهشی، نشان پژوهش با هدف ظرفیت سازی منابع انسانی در حوزه پژوهش‌های سلامت و ارتقاء کیفی تحقیقات دانشگاه با ضوابط زیر اعطا می‌گردد.

نشان درجه عالی پژوهش: به پژوهشگران دارای index-h مساوی 25 و بالاتر از 25 در اسکوپوس اعطا می‌گردد.

نشان درجه یک پژوهش: به پژوهشگران دارای index-h مساوی 15 و بالاتر از 15 در اسکوپوس اعطا می‌گردد.

نشان درجه دو پژوهش: به پژوهشگران دارای index-h مساوی 10 تا 14 در اسکوپوس اعطا می‌گردد.




  • گروه خبری : اطلاعیه
  • کد خبر : 107449
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید